EL CONTEXT

El ric teixit empresarial de l'Àrea Metropolitana de Barcelona permet plantejar reptes en base a sector com el de l'automoció, el ferroviari, l'energia, les "utilities", les energies renovables, la bitecnologia, la farma, la salut, l'aeroespacial, la logística, la robòtica, els videojocs i d'altres, per tractar de trobar solucions que ens permetin créixer i innovar de forma constant.

Publica el teu repte.

És el moment de buscar la solució al teu repte. Sigues clar i descriptiu amb la idea que tens entre mans, ajuda als que puguin resoldre'l a entendre què busques i quines expectatives i/o objectius vols que compleixin.

Un cop ens l'enviïs, el revisarem internament i et direm el dia en què es publicarà.

Molta sort!

És important que el repte tingui un nom concís i atractiu, que ajudi a transmetre el seu objectiu en una frase.
Explica breument en quina situació es troba actualment la problemàtica que vols resoldre amb aquest repte.
Planteja de forma breu i concisa què cal resoldre i per què.
En format png o jpeg i en alta resolució.
Tria una imatge potent, atractiva i de bona qualitat per al repte. És important que no tingui cap text, perquè el nom del repte hi sortirà sobreposat i en pot dificultar la lectura. La mida recomanada és 1140px x 600px.
Teniu el repte publicat a la vostra web? Fem-ne difusió i adjunta'l per vincular-lo. Ex: https://peninsula.co
Tingues en compte que abans que el teu repte sigui públic, una persona el revisarà per part de l'AMB. Si vols, afegeix un missatge privat per als administradors/es del HUB Talent.
Escriu una frase motivadora que desperti l'interès dels i les professionals, organitzacions i empreses que vols que t'agradaria que t'acompanyin en el teu repte.
Si ja tens un document amb la descripció del repte i més informació rellevant puja'l aquí mateix.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.