Dissenyar un edifici sostenible i intel·ligent que faciliti processos d'aprenentatge innovadorsDescripció

Busquem solucions i propostes que ens permetin dotar el Campus Docent de recursos materials i tecnològics que contribueixin a la sostenibilitat, la innovació educativa, la digitalització i la personalització del procés d’aprenentatge, perquè esdevingui un referent pensat amb i per a les persones de la comunitat educativa, en el qual es facin visibles els valors de Sant Joan de Déu: hospitalitat, qualitat, respecte, responsabilitat i espiritualitat.


Context i descripció del problema

El Campus Docent de Sant Joan de Déu s’ubicarà a partir del setembre de 2022 en un edifici de nova construcció al parc sanitari de Sant Boi del Llobregat. El nou edifici ha aconseguit el segell de sostenibilitat i s’està dissenyant per potenciar processos d’ensenyament i aprenentatge flexibles, actius, participatius i innovadors per a la capacitació dels futurs i futures professionals de la salut i de l’àmbit social. Els espais de l’edifici s’adapten i faciliten entorns de treball i de convivència pel professorat i l’alumnat. El Campus vol afavorir el benestar de la seva comunitat educativa i també ser part activa del territori, entès com a context local, però amb mirada atenta a la internacionalització.


Sector

Educació


Acompanya'ns en la formació dels professionals i la ciutadania del futur!


Aquest repte té 9 solucions proposades.Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.