Evitar el malbaratament i les pèrdues d'aigua a les ciutatsDescripció

El repte que es proposa és la definició de solucions principalment en l'eix tecnològic, per reduir o neutralitzar la pèrdua i el malbaratament de l’aigua a les ciutats a través de softwares i tecnologies de monitoratge i detecció de pèrdues i malbaratament de recursos hídrics.


Context i descripció del problema

Des d'IND+I, una iniciativa volcada en fomentar la innovació i l'emprenedoria des de diverses vessants, volem trobar startups o iniciatives empresarials que puguin donar resposta a aquest repte, formulat per responsables d'algunes organitzacions durant l'IND+I Day, per tal de posar ambdues en contacte i col·laborar per fer de la idea una realitat tangible. En un món on l'aigua és un recurs escàs i limitat, i on cada cop resulta més fàcil la monitorització dels recursos hídrics, cal trobar propostes sobre la utilització de sistemes experts en la gestió de la xarxa d’abastiment d’aigua, en termes de manteniment i establiment de sistemes de detecció de fuites, utilització de elements digitals que permetin la realització d'auditories de consum i comptabilitat acurada de consums, per ajudar a trobar indicis de malbaratament i pèrdues d’aigua i aconseguir pal·liar-los.


Sector

Sostenibilitat


L'aigua és un recurs escàs. Aprofitem-lo bé!Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.