Fer realitat projectes de millora de la mobilitat urbana a partir de la fabricació i el dissenyDescripció

!REBEL.BUILD és una iniciativa promoguda per INMESA, per a aflorar iniciatives innovadores dirigides a millorar la mobilitat a les ciutats (mobilitat sostenible) i, en última instància, contribuir a la creació de ciutats sostenibles des del punt de vista econòmic, social i mediambiental. A INMESA busquem idees o projectes de millora de la mobilitat urbana que estiguin cercant partner industrial per a fer-les realitat. Conjuntament amb Barcelona Activa hem obert una convocatòria per trobar prototips de productes, solucions tecnològiques, iniciatives per a la millora de la mobilitat urbana... que necessitin d’un partner o suport de tipus industrial per a dur-les a terme. Us proposem que ens presenteu les vostres idees/projectes i com a contraprestació oferirem un acompanyament en la primera fase d’industrialització del projecte. Per a més informació podeu consultar les bases del concurs.


Context i descripció del problema

La creixent densitat de la població a les ciutats ha generat tot un desafiament per a la mobilitat urbana. El sistema de mobilitat en una smart city requereix un replantejament en solucions innovadores, on es tingui en compte la sostenibilitat, l’eficiència en la logística d’última milla i la integració de vehicles personals lleugers. En aquest context de les Smart City, des de INMESA visualitzem la mobilitat sostenible com un àmbit amb molts canvis, varietat d’actors, necessitats diferents, un àmbit on es necessiten solucions i respostes. Barcelona és un context ideal pel fet de comptar amb un ecosistema innovador i tecnològic important, una ciutat amb elevada densitat de població, una trama urbana complexa i ben connectada. Som conscients que ja existeixen propostes / idees de millora des del punt de vista de solucions tecnològiques, però moltes vegades aquestes solucions requereixen d'un partner que ajudi a convertir-les en realitat a través d'un procés de fabricació de diversos elements / maquinàries, etc, que calen per a implementar-les.


Descarregar informe

File

Sector

Fabricació


Enllaç

https://bcnmobility.com/


Participa-hi i millorem plegats la mobilitat!


Aquest repte té 1 solució proposada.Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.