Fomentar i consolidar una cultura energètica de forma transversal a la societatDescripció

L'objectiu d'aquest repte és traslladar a la ciutadania la necessitat de fer una transició energètica urgent, buscant col·laboracions públic-privades per poder assolir aquesta transició a través d'iniciatives empresarials catalitzadores que puguin donar resposta a aquesta necessitat.


Context i descripció del problema

Des d'IND+I, una iniciativa volcada en fomentar la innovació i l'emprenedoria des de diverses vessants, volem trobar startups o iniciatives empresarials que puguin donar resposta a aquest repte, formulat per responsables d'algunes organitzacions durant l'IND+I Day, per tal de posar ambdues en contacte i col·laborar per fer de la idea una realitat tangible. L’actual crisi energètica que estem patint requereix que a nivell local comencem a treballar en impulsar l’estalvi i l’eficiència energètica, el consum KM 0 en l’àmbit de l’Energia renovable de proximitat i distribució sostenible. Per això s’han de buscar col·laboracions públic-privades, implementant l’agilitat en aquesta col·laboració, facilitant els tràmits per a fer compra pública en projectes innovadors del sector públic.


Sector

Energia


Per una cultura energètica conscient i enfocada al medi ambient!Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.