Millorar la interacció entre Ciutadania-Empreses-AdministracióDescripció

El repte que es proposa és la definició de solucions en l'eix de col·laboració entre ciutadans, empreses i administració pública, a partir de tecnologies o processos més intuïtius, eficients, i entenedors per als agents involucrats.


Context i descripció del problema

Des d'IND+I, una iniciativa volcada en fomentar la innovació i l'emprenedoria des de diverses vessants, volem trobar startups o iniciatives empresarials que puguin donar resposta a aquest repte, formulat per responsables d'algunes organitzacions durant l'IND+I Day, per tal de posar ambdues en contacte i col·laborar per fer de la idea una realitat tangible. En un món cada cop més digitalitzat, i on cada cop existeixen més eines per interactuar de forma virtual amb els múltiples agents de la nostra societat, és hora de trobar alternatives per millorar les interaccions amb la ciutadania, les empreses i la Administració de manera que puguem conèixer les seves necessitats i interactuar transversalment amb solucions. Per això, és necessari que primer s'entengui allò que busquen, tot reduint la burocràcia per donar ajuda i assistència. Necessitem la co-creació de serveis conjuntament i alineats amb les persones i les empreses, ser facilitadors i connectors per respondre a aquelles coses que necessitin.


Sector

Serveis d'internet


Treballem per una societat més interconnectada!


Aquest repte té 1 solució proposada.Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.