Optimitzar la mobilitat i el transport a entorns urbansDescripció

El repte que es planteja és la cerca d'idees que transformin les infraestructures de mobilitat existents en intel·ligents, de manera que puguin conviure els transports convencionals amb els de nova generació tecnològica.


Context i descripció del problema

Actualment més de la meitat de la població mundial viu a zones urbanes, xifra que s'espera que augmenti fins el 70% al 2050. A dia d'avui, el 70% de la riquesa global es genera a les ciutats. És per això que les polítiques i esforços pressupostaris dedicats pels governs centrals a les ciutats està augmentant significativament a un gran nombre de països, al considerar-se aquestes com motors bàsics del creixement econòmic. No obstant això, a mesura que les ciutats creixen, també augmenta el cost per fer front a les necessitats bàsiques de la societat i la pressió exercida sobre el medi ambient i els recursos naturals: augmenta el temps de demora per congestió del trànsit, l'accidentabilitat, la contaminació atmosfèrica i la despesa d'energia... En aquest context, un dels elements fonamentals per enfortir la vitalitat de les ciutats és seguir pautes de mobilitat sostenible i implementar solucions de mobilitat intel·ligent.


Descarregar informe

File

Sector

Transport


Se t'acudeix com podem optimitzar la mobilitat urbana en harmonia sostenible de tothom?


Aquest repte té 4 solucions proposades.Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.