Promoure l'empoderament del talent femení en el sector industrialDescripció

El repte que es proposa és la definició de solucions per que la representació femenina en el sector industrial millori substancialment. Per exemple, desenvolupant algorismes a les aplicacions de recerca de personal que permetin la màxima paritat en els entorns industrials. S’ha de definir un procés pel qual les dones experimentin millores en la seva capacitat de decisió i de lideratge amb relació al seu propi desenvolupament professional i al seu propi esdevenir al món industrial.


Context i descripció del problema

Des d'IND+I, una iniciativa volcada en fomentar la innovació i l'emprenedoria des de diverses vessants, volem trobar startups o iniciatives empresarials que puguin donar resposta a aquest repte, formulat per responsables d'algunes organitzacions durant l'IND+I Day, per tal de posar ambdues en contacte i col·laborar per fer de la idea una realitat tangible. L’empoderament de les dones a l’entorn industrial ha de ser un procés a través del qual es transformin en agents actius de les seves vides personals i col·lectives. Això significa una presa de poder per a promoure canvis en la seva situació personal i en la seva situació social. Es tracta d’un procés multidimensional en el qual intervenen aspectes socials, psicològics, econòmics i culturals dirigits a potenciar la delegació de poder en benefici d’una lògica més participativa i democràtica, igualitària per a tothom.


Sector

Social


Ajuda a la indústria a arribar a la igualtat!Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.