Reduir embalatges de plàstic d'un sol úsDescripció

El repte que es proposa és la definició de solucions vinculades a la reducció d’embalatges de plàstic d’un sol ús per tal de generar un resultat positiu en l'impacte mediambiental dels envasos.


Context i descripció del problema

Des d'IND+I, una iniciativa volcada en fomentar la innovació i l'emprenedoria des de diverses vessants, volem trobar startups o iniciatives empresarials que puguin donar resposta a aquest repte, formulat per responsables d'algunes organitzacions durant l'IND+I Day, per tal de posar ambdues en contacte i col·laborar per fer de la idea una realitat tangible. Se sap que un 10% de tots els residus de plàstic acaben embrutant els mars i oceans del planeta. Només a Europa es calcula que 100.000 tones de plàstic arriben al mar procedents de les costes. Ampolles de begudes, taps, envasos o embalatges d’aliments i canyetes de plàstic són part de la contaminació marina més habitual, la dels plàstics, que representen el 40% de la brutícia marina. El repte és identificar productes de plàstic actuals i trobar una alternativa ecològica i sostenible per al seu embalatge.


Sector

Medi ambient


Reduïm el plàstic, perquè no hi ha un planeta B!Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.