Repensar els recursos higiènics en els entorns professionals del futurDescripció

L'objectiu del repte és innovar en el nostre model de negoci, explorant noves vies de relació amb clients o serveis que obri noves vies d'ingressos en el futur (a 2-3 anys) arribant a definir i pilotar algun repte que tingui impacte sobre proposta de valor, higiene, sostenibilitat, benestar... amb un alt component digital.


Context i descripció del problema

La situació que vivim actualment ens genera la necessitat d'iniciar un camí d'exploració que ens porti a nivells d'innovació radicals i disruptius en el camp de la higiene professional. Fins ara el marc d'Innovació era millorar l'explotació del negoci, que ens ha portat a un model d'innovació incremental a partir de les capacitats actuals de l'empresa i les necessitats dels clients actuals. Veiem que l'oferta actual de l'empresa pot estar esgotada i veient que els habits del consumidor han canviat, l'aparició de tecnologies disruptives i l'aparició de nous players digitals fa necessari repensar quin serà el model de negoci a futur i el model de relació amb els clients.


Sector

Estil de vida


Ajuda'ns a repensar com serà l'aprovisionament i la gestió dels recursos de higiene dels entorns professionals en el futur!


Aquest repte té 3 solucions proposades.Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.