Trobar solucions d'Intel·ligència Artificial per una atenció integral al pacientDescripció

Volem trobar solucions d'Intel·ligència Artificial que permetin millorar l’atenció integral al pacient a través de la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el seguiment amb monitorització remota i la interconnexió entre el domicili, el centre d’atenció primària i l’hospital.


Context i descripció del problema

L’Hospital Universitari de Bellvitge, de la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, aposta per l’atenció integral al pacient. Aquesta atenció permet una visió holística de la persona, tenint en compte les accions de prevenció, diagnòstic i tractament, amb la necessària connexió entre els serveis d’atenció primària, els hospitals i el domicili dels pacients per al seguiment continu a través de la monitorització remota. La transformació digital d’aquest procés permet millorar la continuïtat de l’atenció, els resultats en salut i l’optimització de l’ús dels recursos.


Sector

Salut


Ajudem els pacients mitjançant la Intel·ligència Artificial!


Aquest repte té 5 solucions proposades.Tens la solució?


Introdueix la informació de la solució que compartiràs amb la comunitat del HUB Talent. Un cop ens ho enviis, revisarem internament si compleix amb els requisits mínims i t'informarem si ha sigut acceptada per ser publicada a la web. Molta sort i gràcies per participar!

Quins avantatges representa col·laborar amb vosaltres en comparació amb la competència (producte personalitzat, experiència elevada en la indústria, etc.).
Esmenta les empreses/projectes on has aplicat la teva solució.
En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, li informem que les seves dades personals seran tractades per a la gestió del programa HUB Talent Metròpolis Barcelona. El Responsable de tractament és l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Les seves dades personals no seran divulgades públicament i es tractaran confidencialment. Per a més informació del tractament de dades personals pot consultar la Política de privacitat a www.amb.cat.
Per tal d’accedir, rectificar o suprimir les seves dades i exercir la resta dels seus drets pot adreçar-se, adjuntant un còpia del DNI, a Serveis Jurídics, Exercici de Drets, Àrea Metropolitana de Barcelona, c/ 62, núm. 16-18 edifici A - Zona Franca 08040 Barcelona o bé per instància genèrica de la Seu Electrònica.
*Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.