Sobre HubTalent

Què és HubTalent?

HubTalent és un espai digital d’innovació oberta per a la metròpolis barcelonina, un punt de trobada d’iniciatives emprenedores que tenen en comú la innovació, el talent i el coneixement en la nova economia del segle XXI.

La plataforma, creada per l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en col·laboració amb la consultora Peninsula Corporate Innovation, té com a principal objectiu posar en contacte empreses impulsores de reptes corporatius amb empreses que puguin aportar-hi solucions.

HUB Talent

Per a què serveix HubTalent?

HubTalent actua com a plataforma paraigua i intermediària, serveix de punt de trobada entre corporacions i iniciatives empresarials, tot generant sinergies i oportunitats que derivin en projectes de col·laboració en qualsevol camp d’activitat: producció industrial i manufacturera, educació, art i cultura, ciutadania, integració social, millora de la productivitat d’empreses i organitzacions, digitalització...

Amb aquest espai virtual d’innovació i creativitat, l’AMB busca avançar en la implementació de l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU, posicionant així l’àrea metropolitana com un node rellevant en xarxes de fluxos globals d’informació, coneixement, talent i recursos.

Com funciona la plataforma?

HubTalent és un espai d’intercanvi on les empreses participants poden llençar un repte corporatiu que necessiti la innovació oberta per ser resolt. La idea és publicar i donar visibilitat a aquests reptes per tal de trobar solucions d'altres empreses que puguin encaixar-hi, posant-les en contacte i creant vies de col·laboració.

A través d’un formulari, les empreses propulsores de reptes poden donar detalls sobre el repte que tenen en el seu punt de mira i els objectius per assolir que en deriven dins de la seva activitat empresarial.

De la mateixa manera, les iniciatives emprenedores que creguin que poden donar solucions a aquests reptes es poden inscriure a través d’un altre formulari donant algunes dades de la seva proposta per tal que les empreses propulsores de reptes s’hi posin en contacte.